Diadegkeun dina 2013, Shenzhen Boyuan Intelligent Electronic Technology Co., Ltd. specializes di R&D jeung pabrik pamakéan imah non-bedah tengah & kelas luhur alat kageulisan, sarta boga brand urang sorangan "Ketrina".