Diadegkeun dina 2013, Shenzhen Boyuan calakan Electronic Téhnologi Co., Ltd. specializes di R & D jeung pabrik pamakéan home non-bedah alat salon kelas tengah & tinggi, sarta boga brand urang sorangan "Ketrina".