E themeluar në vitin 2013, Shenzhen Boyuan Intelligent Electronic Technology Co., Ltd. është e specializuar në Kërkim dhe Zhvillim dhe në prodhimin e pajisjes bukurie jokirurgjikale të klasës së mesme dhe të lartë të përdorimit shtëpiak dhe ka markën tonë "Ketrina".