Founded in 2013, Shenzhen Boyuan Intelligent Technology Co., Ltd. spesialisasi ing R & D lan Pabrik nggunakake ngarep non-bedhah piranti kaendahan bahan tengah & dhuwur, lan wis kita dhewe account "Ketrina".