Founded in 2013, Shenzhen Boyuan Intelligent Electronic Technology Co., Ltd. spesialisasi ing R&D lan Pabrik nggunakake ngarep non-bedah tengah & piranti kaendahan bahan dhuwur, lan wis account kita dhewe "Ketrina".